Avslutad kurs, ny kurs och fest

Ja nu har lite tid gått sen sist och jag tänkte börja med en liten redogörelse av vad som hänt sen sist. I skolan så är alla sakerna som jag skrev om sist avklarade. Essän blev vi dock klara med samma morgon som den skulle lämnas in. Satt halva natten med den och blev klara vid 3 på morgonen. Måttligt trötta var vi sen när vi skulle till skolan. Men man kunde ju gå hem och lägga sig sen direkt igen, så det löste sig. Även de båda tentorna som jag pratade om är gjorda, men dock är bara den ena av dem rättade och den klarad jag! Den andra får jag reda på nu denna veckan, och jag hoppas ju givetvis på att den har gått bra. Annars får jag göra om den i augusti.
För att fira den där essän var vi ute i torsdes, och jag kan meddela att det var sjukt skoj. Sov dock till halb 5 dagen efter, men det var det värt :-)

Har precis påbörjat en ny kurs med. Den verkar helt okej. Väldigt mycket praktiskt arbete i grupp blandat med lite eget skrivande. Detta är med den första S-kursen vi läser så klassen är lite mindre, vilket även det är skönt så att man kan ha en bättre chans att prata med de flesta, håller mig dock borta från vissa. Men det blir väl så, man kan inte tycka om alla. :-)

Nu ska jag alldeles strax iväg till skolan och ha en workshop tillsammans med de andra.


// M