Från mig till er alla, God Jul

Nu är det jul igen. Och det är ju hemskt mysigt, men lite snö hade väl han där uppe kunnat påkosta sig att ge oss?! Nu är i alla fall allting fixat inför idag, eller nästan allt, har gröten och fruktsalladen kvar att göra men det går ju ganska snabbt så det ska nog gå fint. Ordnade för övrigt de allra sista julklapparna igår. Var inte alls så mycket folk i affärerna som jag hade trott att de skulle vara, och skönt var väl det. Fick i alla fall tag på det jag skulle och så, så allt gick ganska smärtfritt =).

Julen i år ska firas hemma hos min syster i Lödde precis som förra året. Ska bli riktigt mysigt att ha (nästan) hela familjen samlad. Min bror ska ju inte vara där =(. Men vi ska nog klara oss i alla fall får jag hoppas =). Kanske rent utav att julen kan firas hemma hos mig nästa år, haha då förutsatt att jag har fått en större lägenhet. För det kan ju bli lite knivigt att få in hela familjen i min lilla etta på 23 kvadrat =).

Början på julen blev helt underbar eftersom att jag klarade av tentan som vi hade den 20e. Satte till och med ett VG på den. Duktig Emelie!! Så nu kan jag ha några välförtjänta dagar ledigt över jul. Även om jag har en omtenta i januari, men det tar vi om några veckor =)

Ne nu är det julfrukost och grötfixande som gäller.
Och än en gång, GOD JUL till er alla!


// M


En helg med massa fest...

Jaha då var helgen över nu. Och snacka om helg sen då. I torsdes var vi på Villan och sen även på Utposten och sen också solklara Cardan. Så i skolan i fredes var jag lite seg, men man mådde som man förtjänade =)

Utgång igen i lördes. Först var det julfest hos vännerna på Tranemansgatan och sen efter det blev det utgång. Stannade till på Utposten och sen blev det Tivoli ett tag. Var väl sådär där så vi drog vidare till Cardan även denna dag. Lite sådär av ett favveställe kan man ju kanske tro ;). Förgyllde ju även en del av Helsingborg då vi sprang runt i tomteluvor på uteställena =) Och tillåt mig tillägga; Vilken dimma det blev....

 Så söta vi är

Haha dessa bilderna säger bara ALLT om lördagen =)

Denna säger ALLT =)

För fler bilder hänvisar jag till Facebook =)



Gårdagen förgylldes med kalas för min systers äldsta, 12 år fyllde han, Grattis grattis måste man ju säga. Blev dock tidig läggdags för att orka med skolan idag. =) 

Måste även tillägga att jag klarade min omtenta som jag snackat om innan. Sjukt gött =)


// M


När ska det bli min tur?

Var och handlade julklapp till mig själv är om dan. Kände att jag kunde behöva något som piggade upp lite. Blev lite alldeles för dyra ansiktskrämer och hudkrämer, men dem lyckades lite grann med sitt syfte i alla fall =). Man behöver ju inte förvärra andras vardag med att se trist och glåmig ut.
Får förhoppningsvis reda på min omtenta idag. Är helt rastlös nu och vill bara få reda på den så snabbt som möjligt med tanke på att mitt studiemedel för januari och februari i princip hänger på det. Lärarna har dock idag och imorgon på sig innan de måste ha lämnat ut resultaten och känner man det släktet rätt så väntar dem väl till sista sekund. Skulle inte förvåna mig ett dugg. Men jag känner att om jag skulle kunna få reda på att jag klarat omtentan så skulle min tillvaro bli så himla mycket ljusare nu. Men å andra sidan så vill jag ju inte ha ett negativt besked för då vet jag inte vad jag ska ta mig till eller hur jag ska klara av denna utbildningen!
Detta är verkligen en ordeltlig svacka som jag är nere i nu. Men jag har ju hört att man måste ha sådana med för annars uppskattar man inte när man har det bra. Men jag tycker att det kan räcka nu och att allt kan vända så att tillvaron blir lite ljusare även för mig...


//M