Jävla buller

Igår var det tenta. Tror inte att jag klarade den faktiskt. Men det är ju inte hela världen eftersom man endå får göra om den. Sen kan det dessutom vara ganska taktiskt att inte klara denna tentan eftersom i inte har fått reda på vad vi fick på det sista seminariet. För det är nämligen så att för att få VG på denna kursen måste man ha haft VG på alla tre seminarierna alternativt VG på ett seminarie och sen VG på tentan med. Och eftersom jag har fått VG på de två seminarierna som vi har fått reda på resultatet på så vet jag ju inte om jag behöver skriva VG eller om det räcker med ett G på tentan. Därför kan det ju vara bra om jag fick IG på tentan nu, och jag sen får reda på att jag bara fick G på seminariet. För då kan man ju plugga för ett VG så att säga. Sen är det ju kanske lite störande om jag nu får VG på även det sista seminariet och sen IG på tentan. Så måste jag ju göra om den i onödan. Men nu vet man ju hur frågorna ser ut så det ska nog bli lättare på omtentan.

Det var ju själve fan med då vad dom håller på med huset utanför mig. Maskinerna dom använder gör så att det vibrerar i mina fönster så det låter tre gånger så illa som det egentligen hade behövt göra. Man hade ju kunnat tycka att man skulle kunna sitta hemma och plugga eller liknande. Det kan man ju se sig i månen efter, eftersom det är fullkomligt omöjligt att ens tänka här. Jag kan inte ens lyssna på musik för inte ens den kan överrösta bullret.


// M

Usch vad det blåser...

...ja det kan man ju lugnt säga nu ju. Hela huset skakar och det viner i knutarna. Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Pappa fyllde 65 år i fredes så vi hade lite kalas här igår. Var jättemysigt faktiskt. Och anledningen till att jag fortfarande är kvar nu är ju då för att tågen inte går hem till Helsingborg. Men visserligen kan jag ju lika bra sitta här och plugga som hemma i lägenheten. Har ju tenta imorgon, därför jag pluggar på en söndag :-)
Får väl se om tågen går hem imorgon bitti annars får jag väl be pappa snällt om att köra mig hem.
Hoppas nu att tentan går bra och att jag inte behöver göra om den som sist.

Ska ut o käka med Anna imorgon efter tentan dessutom. Ska bli jättemysigt. Har inte träffat henne, mer än en snabbis i torsdes, på länge nu. Måste snacka lite skit :-)

Det gamla laget har börjat spela ihop igen nu. Eller i alla fall vissa av dom. Men jag har då inte blivit tillfrågad om jag vill vara med igen. Tycker det är rätt så dålig stil egentligen. Fick höra det på omvägar från en tjej som jag spelade i samma lag som innan att dem nu hade startat ett lag igen. Okej, visserligen hade jag nog inte kunnat vara med i alla fall för att det är för långt att pendla, men det hade ju kunnat vara skoj att bli tillfrågad i alla  fall. Men sak samma nu, får satsa stenhårt på min aerobic och kickboxning nu istället :-)

Nu måste jag nog återvända till mitt pluggande innan jag blir alldeles för distraherad av allt annat skoj som finns att titta på här. Som då till exempel kläder, resor o annat sånt skoj :-)


// M

Slut på julmaten

Ja nu var då både jul och nyår över. Lite trist kan man ju tycka på ett särr då lite ledighet från plugget har varit precis det jag behövt, men å andra sidan är det väl rätt bra med eftersom att julmaten nu är slut på riktigt :-)
Fick en del lite småfina julklappar md för den som undrade. Men den bästa klappen var nog att jag på nyårsafton förlovade mig med min Daniel. Han är en väldigt stor del av mitt allt! :-)

Har just nu precis tagit en liten paus i seminarieskrivandet. Håller på att fixa in alla bortblåsta program i min dator nu efter att den varit på repatation. Men det verkar i alla fall som om den fungerar bra nu så det är ju huvudsaken. Är lite ledsen dock över att alla mina foton försvann, från 3 år tillbaka i tiden och fram till nu. Men man ska ju inte gråta över spilld mjölk säger dom ju. Och det var ju tur att jag faktiskt har framfallat de allra finaste av korten jag hade.  

Nu ska jag fortsätta med installationerna och sen ska jag återgå till läsandet av seminarielitteraturen.


// M