Igår var vi på Ven...

...Jajemen det var vi. Hela turismgänget från Campus var där och cyklade rundo. Cyklade nog sammanlagt i ca 6 timmar, och det känner man idag av lite småont i rumpan ;-) Men skoj hade vi i alla fall och det är ju endå det som är huvudsaken som man säger.
Hemtentan som jag skulle lämna in för ett tag sen gick åt skogen, jag hann bara med att svara på tre av fyra frågor så den fjärde får jag väl mygla in nu innan vi slutar innan sommaren eller nåt. Förhoppningsvis ska detta gå bra. Sen som om inte det skulle vatt nog med att vi alla satt uppe i princip dygnet runt för att skriva den hemtentan i två vecko så har vi nu fått i uppgift att skriva en konsultrapport för ett familjeföretag på Ven. (Därav cykelturen där igår). Dock tror jag att detta arbetet ska bli lite roligare än hemtentan, delvis för att vi jobbar i grupp nu så man kan snacka lite skit emmelanåt, men också för att ämnet verkar lite mer intressant.

Ska på studentbal den 5e juni :-D. Om jag nu kan lyckas få tag på lilla Andy så att han kan tala om för mig var jag ska vara och när, så att säga. Lät dock bli en ganska stressig dag eftersom jag har skola på dagen med. Men fixar man allt själv med hår och smink och så så ska det väl gå att fixa rätt snabbt får man hoppas. Och då sparar man pengar på det sättet med :-D.

Nu får jag sätta mig med mina böcker igen och läsa lite innan det är läggdags för sen ska man upp tidigt imorgon igen och påbörja läsande och skrivande av konsultrapporten med min grupp.


// M

Mycket har hänt sen sist...

Jisses amalia, nu är det ett tag sen man fick tummarna loss för att skriva  någonting här. Vet ju knappt var jag ska börja. Men för att börja i någon ende så börjar vi med skolan. Och till min stora lycka kan jag ärligt meddela att det går bra där. Trivs som fisken i vattnet och betygen har ännu inte gått i botten :-). Även festandet och öldrickandet som hör studenttiden till har kommit igång ordentligt nu ;-). Var ju valborg nu för en vecka sen och då hade vi rikigt skoj, var först i stadsparken i Lund och sen blev det grillning hos en klasskompis som bor i Lund och sen bar det av tillbaka till Helsingborg för att fortsätta med utgång till Villan och till The Tivoli. Eftersom drickandet hade pågått sen 12 tiden på valborgdagen så var man lite sliten den 1:e maj. Var faktiskt till och med sliten hela 2:e maj med. Tur att vi bara hade 2 timmar i skolan då :-). Är det då nogonting mer som har hänt som är värt att berätta... hmmm... inte egentligen. Ni som känner mig känner väl till sakerna som jag inte gärna sitter  och skriver här för allmänheten :-P.
Nu i helgen sitter jag hemma hos mamma o pappa (som vanligt). Men det är goare att sitta här i lugn och ro och plugga ute i trädgården än i parken hemma i Helsingborg. Håller på med en hemtenta som jag ska lämna in om typ en vecka. Började på den först i morse så jag känner mig lite stressad, men man har ju som vanligt bra sig själv att skylla! Men det är ju tur att det bara är lördag än så långe så att jag har hela söndagen och måndagen att skriva utan någonting som stör mig.

Nästa helg blir det dock inget degande hemma hos mamma o pappa för då ska jag till Alvesta för att träffa min lilla Sara som blir stor tjej nu i veckan. Hela 20 år blir hon, fyller Systemet och allt! :-D. Litet grattis i förhand!
 
Köpte förresten en ny mobil med nu i veckan, men får den dock inte förrän nästa vecka. Men shit vad jag ska pilla då ;-)


// M