Jobbigt...

Fick reda på tentaresultaten från i måndes igår. Klarade tydligen inte denna heller. Var så jäkla säker på att jag klarat den när jag var färdig, nästan till och med säker på att jag satt ett VG, men så blev det tydligen inte. Jag blir så jäkla trött på mig själv alltså. Känner inte alls för att göra någonting just nu, vill bara bädda ner mig i sängen och inte gå upp förrän till våren. Känns som om alls bara går åt skogen nu. Inget jobb, inga pengar, räkningar upp över öronen att betala, tentorna går åt fanders. Och eftesom jag nu inte klarat denna är det inte ens säkert att jag får studiemedel i början på nästa åt eftersom jag ännu inte ansökt om det och det går inte att göra förrän kurserna jag nu läst är godkända.

Trodde jag skulle få en lugnt och skön julhelg detta året eftersom den sista på denna kursen är dn 20 december och sen börjar inte nästa moment förrän den 8 januari. Men eftersom jag inte klarade tentan i måndes så vet jag ju vad som står på schemat även under den perioden.
Fy fan vad allt känns jobbigt just nu!


// M


Thank God It's Tuesday, again :)

Hade tenta i igår igen ju. Vet inte riktigt hur den gick, kan ha gått åt båda hållen känns det faktiskt som. Men vi får väl se, tydligen skulle det inte ta mer än några dagar för dem att rätta denna gången. Blev dock ingen tentafest danna gången, var alldeles för trött för att festa, och dessutom är det inte så mycket öppet på en måndag. Blev istället bara hemmamys med glass och TV. :-)
Har helt konstig tid för föreläsning idag 17-19, helskumt men så är det. Ikväll blir det lite läsande inför morgondagens föreläsning och sen självklart Ugly Betty, Desperate Housewifes och Christine :-)
Har förresten klippt mig och färgat håret nu igen :-) Bild kommer så snart som möjligt .
Nu ska jag nog ta och göra någonting vettigt istället för att bara sitta här.


// M

Lite allvar med verksamheten nu, eller vad säger ni?

Frågan är om man kanske ska ta och bruka lite allvar med att skriva här. Är lite för länge mellan gångerna nu tycker jag, blir bara en massa catching up när man väl skriver tycker jag.
Skrev en omtenta nu i lördes, tror faktiskt att den gick bra, men så ska man ju aldrig säga för då går det åt skogen. Det vet jag av erfarenhet :) Tentafesten efteråt var väl sådär. Är oftast de festerna som är de med allra mest drag, men nu var det lite mesigt på den fonten, har ju varit med om roligare om man säger så. Men lik förbannnat gick jag ju inte hem tidigare för det. Neeeeej då, Emelie ska alltid vara med tills dem stänger, dumbass som jag är! Tro nog jag var för trött för att ha riktigt skoj, hade ju knappt sovit någonting på hela veckan pga allt pluggande.
Nu är det bara att ta sikte mot nästa tenta som faktum är infinner sig på måndag redan . Usch och fy! Men det är bara att ta tjuren vid hornen och börja plugga igen.
På senare tid, måste jag bara berätta, har jag även gått och blivit en TV addict, hur ska detta sluta?! :)

Schemat för kvällen ser ut som följer: 

     · 20.00 Ugly Betty 

     · 21.00 Desperate Houswifes 

     · 21.55 Christine

Thank God it's Tusesday :)


// M