Ojojoj

Nu var det verkligen längesen man skrev någonting här. Har helt glömt bort det om jag ska vara ärlig, är inte så att jag inte har haft tid precis.
Men nu har hela sommaren gått (eller ja, sommarmånaderna i alla fall, har ju knappast varit nån sommar att prata om) och hösten är här. Shit vad deprimerande det är. Jag har i alla fall fått lite sol och sommar då jag var i Turkiet slutet av augusti till början av september. Det var riktigt härligt, och shit vad jag vill tillbaka NU!!!!
Massa trevligt folk som man saknar därifrån nu ju =( Åhh hur ska man nu klara sig till nästa sommar då jag ska dit igen. För det är redan betstämt, jag och Paula ska åka i juni och om det finns pengar till det så ska vi även åka en gång till i augusti innan skolan börjar igen. Om det nu blir så, så hade det ju varit en underbar början och ett underbart slut på sommaren =). Frågan är bara om levern hade mått så bra, men va fan, den har ju massa månader på sig sen att friskna till ;-). För jag lovar, när vi åkte hem därifrån så hade både jag och Paula ont i levern (om man nu kan ha det, men det kändes i alla fall så)

Jag pallar dock inte skriva om hela min sommar och jag tror inte heller at det finns någon själ där ute som har lust att läsa om den heller så vi sammanfattar den med att jag har jobbat, varit på Liseberg med min lilla Sara och sen var jag ju som nämnt i Turkiet


// M