Bilder

Hittade några bilder på hur det ser ut här i norr där jag bor för tillfället.

Renarna som springer runt här ibland



I höstas var färgerna helt uderbara här, bilderna är tagna fån bron från stan ut till området där jag bor



Ja nu har vi vinter och såhär mörkt är det när jag går till skolan på morgonen. (klockan 9.30)



Lite ljusare bild från samma väg. Detta är riktig vinter. Sjukt fint när solen skiner och snön ligger på marken...



Sjön som ligger på väg till skolan...



Och här har vi då bildbevis från var jag bor... Dock skymmer granarna till höger min balkong.


Ännu mer snö!

Ja sen sista har det kommit en hel mer snö, den har försvunnit, och sen har det kommit lite till. Så just nu har vi ungefär 30 cm snö där den har fått va orörd. För tillfället är det bara blaskigt, grått och äckligt väder vilket även medför att det är ett helvete att ta sig fram med cykel. Hoppas på lite mer snö och lite kallare väder nu snart så att man får chans att åka lite snowboard nu när man är här uppe. Var faktiskt riktigt kallt för typ en vecka sen, det kallaste jag nånsin vatt med om. Det var -22 grader!! Brrrr.... var ganska kallt när vi skulle ta oss hem från krogen =)

Annars då? Jo anledningen till att jag inte skrivit nåt den senaste månaden är att jag har haft fruktansvärt mycket att göra med skolan men nu börjar sakerna så smått bli klara en efter en så det känns skönt, i alla fall så man slipper mardrömmarna.

Ja nu är klockan ungefär halv 3 på eftermiddan här ch det är redan mörkt ute. Usch och fy. Inte konstigt att man är trött hela tiden när det bara är ljust mellan 10-14.30. Lite trist.

Eftermiddag ska jag spendera nere i stan och strosa runt på julmarknaden och se om man hittar nåt skoj. Även en liten shoppingtur får man väl hinna med =) Kvällen kommer sen att fördrivas med Avskedsfest #2. Folk börjar sakta men säkert att lämna Rovaniemi nu för att åka hem igen efter denna terminen. Lite trist men sånt är livet. Jag kommer dock vara en av de sista som åker hem och får på så vis se alla lämna mig... Buhuhu. =P

Förresten, vaknade för några mornar sen som vanligt. Gick ut i köket för att göra mitt obligatoriska morgonte. Kollar ut genom fönstret och får en smärre chock av det jag ser... främst syftar jag då på den till höger... Mina grannpolacker hade haft kul på natten =P                                




// M