De nya fjortisbloggarna


Jag med många andra har väl inte lyckats undgå fjortisbloggarnas kamp om att vara "Sveriges största bloggare". Tänker då främst på Alexandra (Kissie), Dessirée (Dessie) och Paulina (Paow). Dessa små varelser som inte ens gått ut gymnasiet (om de ens har börjat där vill säga) skryter om sin extravaganta livsstil där shopping, fest och solariebesök hör till vardagen. Deras oansvariga och rent ut sagt korkade personlighet sparkar sig rakt genom datorskärmen när långa utläggningar dyker upp om hur fulla de var på förra festen eller om hur många killar det faktiskt är som "springer" efter dem. Och det där med att gå till skolan och skaffa sig en ordentlig utbildning är det bara inte tal om. Om de här parasiterna överhuvudtaget skulle får för sig att gå till skolan någon dag så ska det daltas med dem i deras kommentarer om hur duktiga de varit som faktiskt orkat gå dit. Min hälsning till dem är - Väx upp för fan, ta tag i ert liv!

Vad tror dem egentligen? Det finns en miljon tjejer som ser ut frecis som dem men sitt långa platinablonda löshår och översminkade fejs. Tror dem verkligen att de ska kunna göra sig en karriär som glamormodell, eller som en av den nyligen kallade det - porrmodell!? Vad händer när dem får avslag efter avslag ute i modellvärlden? Jo de får leva på oss andra skattebetalare som var smarta nog att skaffa oss en utbildning och ägna oss åt fritidssysslor när vi faktisk var lediga. Visst fan blir man upprörd! 

Men det finns väl inget att göra åt dessa fenomen - ja jag tycker att det är ena underliga fenomen dessa tjejerna. Jag får väl säga som Carl Hammarén säger: Det enda sättet att lösa ungdomsproblemet är att åldras.
Hoppas bara att de hinner åldras i tid...

Årets första kräftskiva avklarad och en del egobilder

Igår blev det ju kräftskiva här hemma med familjen och herregud vad gott det var. Är nog den enda i Sverige som inte tidigare i sommar vart på kräftskiva känns det som. Men wtf, bättre sent än aldrig! Massvis med kräftor och ungefär lika mycket underbart rödvin och en och annan snaps blev det i alla fall. Härligt till tusen! Men har dock inte alls lika mycket krappula som jag brukar ha efter att ha druckit starksprit, men å andra sidan så brukar jag inte nöja mig med så få snapsar som jag ändå gjorde igår, så det är kanske därför =) Något som jag dock är drabbad av är en massa myggbett, tror det har ett samband ed att vi satt ute till efter klockan 12 i natt. Eller också har jag haft sällskap i sovrummet inatt, myspys! Ja och därmed var årets första kräftskiva avklarad. Ännu en väntar på lördag om en vecka då vi ska bege oss till västkusten till C:s sommarställe för lite hålligång =) Trevligt trevligt.



Lite egobilder, håll till godo!
Har lekt med min mobilkamera och photoshop.


Det blev en ASUS eee 1005HA =)

Ja igår hade jag planerat att umgås med min nyinköpta dator, det blev den vita Asusen förresten, visst är den läcker?!
     
          

Men det blev lite ändrade planer. Min kära syster var inte på topphumör precis och hon ville att vi skulle hitta på nåt. Så efter lite övertalning hängde jag med henne hem för att laga middag och dricka lite vin.
Blev en mycket trevlig kväll som vanligt dock! Så nu har morgonen tillbringats med att lägga in allt jag behöver på min nya lilla ögonsten =) 

Vilken dator ska jag välja?

Har spenderat större delen av dagen med att kolla efter en ny dator. Finns ju så sjukt mycket att välja på måste man ju säga. Hur ska man kunna välja i denna djungel ömsom läckerbitar och ömsom prestandafokuserade maskiner? Måste erkänna att jag är lite av ev utseendefixerad prick när det kommer till mina saker. Det måste vara vackert. Ja, hur underligt det än låter så vill jag ha en vacker och stilren dator, samtidigt som att prestandan inte kommer mycket långt efter i prioriteringen förstås. Nu står det i alla fall, efter idogt arbete, mellan två olika datorer. Båda dessa passar mig utmärkt, både vad gäller designen och prestandan. Den ena är en Asus mini pc eee 1005 och den andra är en Acer 1810t-352g25n. Den senare av dem finns dock inte i vitt, vilket var lite av ett minimumkrav för min del. Men den är vacker ändå, i helsvart då. Blir att massa sig till affären imorgon för att ta en närmare titt på dem båda och pilla på dem lite. Gissa om jag längtar! =)


Förnekar du dina känslor?

Läste på en annan blogg om hur man ska hitta rätt i känslodjungeln och hon gav dessa tipsen för att veta vad man verkligen känner för en person. Är det mer än bara vänskap...? Förnekar man det man egentligen känner...?

Du känner dig lite svartsjuk när du ser personen med någon annan
 Du kan läsa sms från personen om och om igen, och du ler lite extra när du ser du fått ett sms från honom/henne
 Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
 Bara av att höra hans/hennes namn ler du
 Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
 Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
 Även fast ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
 Du älskar att känna personens lukt
 Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
 Du önskar personen var hos dig, i din famn just nu...

Tänkvärt, kärleksfullt och ganska sant faktiskt...
                                                                                     

Uppdatering

Nu var det så hiskeligt länge sen man skrev igen. Jag har så att säga haft röven full med saker att göra. Men sen sist har jag i alla fall hunnit med att jobba sista dagen på sommarjobbet vilket kan ses som ganska skönt faktiskt. Men kan ju tro att jag efter detta fick sommarlov, men ack så var inte fallet! De senaste veckorna har jag nämligen stiftat en mycket nära vänskap (?) med min lagbok. Eller ja, vänskap är kanske att ta i, låt oss säga bekantskap =). Har nämligen suttit och pluggat för sluttentan i JIKEN som jag faktiskt hade igår, på en söndag. Har då aldrig varit med om dess like! Hur det gick återstår att se. Lärarna på denna kursen har ju varit snabba med att rätta alla inlämningsuppgifter så då kan man ju tycka att det inte borde ta så jättelång tid att rätta tentan heller.
Förutom dessa sakerna har jag också varit i Stockholm fär att ordna visum till USA, var riktigt nervös efter alla skräckhistorier som man hört om intervjun på ambassaden men det var helt lugnt. Inga konstiga frågor eller något sånt, så jag blev beviljad att komma in i landet, YES!

Det slog mig förresten nu när jag vaknade att, shit jag åker till San Diego om 19 dagar. Det är vekligen på riktigt nu! Har två kompletteringar kvar att göra inan avfärd med, en skriftlig och en muntlig som jag har planerat att göra nu i veckan. Eller inte bara planerat att göra, jag MÅSTE göra dem innan jag åker. Så är det bara! Sen är det de där med internationellt körkort med, ska ta och fixa det med tanke på att det kan vara lättare då att både hyra och köpa bil där i landet i väst. Är mycket smågrejer kvar nu känns det som. Men allt det stora är ju klart i alla fall, och det är verkligen tur!