Dagens schema

Efter födelsedagsmiddagen för min systers sambo igår så vaknade ag upp senare än vad jag på senare tiden har blivit van vid. Har ju hoppat ur sängen runt 5 tiden varje morgon denna veckan med tanke på mycket intensivt arbete med förtetagsanalyser i skolan. Idag blev det inte uppstigning förrens lite i 9 dock. Kändes väldigt underligt att det var ljust när jag vaknade, men omväxling förnöjer har jag ju hört.

Ja dagen nu kommer väl spenderas med att plugga lite eller nåt annat vettigt och sen i kväll blir det 26-årsfest i Lund. Ska bli riktigt skoj, men hoppas inte det blir snöstorm ikväll igen så att jag kan ta mig hem när det blir dags för det!

Vaccinerad och klar

Ja nu har även jag gått och blivit vaccinerad mot svininfluensan. Har haft ångest i flera dagar innan jag fick det gjort. Livrädd för att hamna i koma eller att bara kunna gå baklänges efter att ha fått sprutan (läs: överdrift). Så illa blev det dock inte, men det vore fel att säga att jag mår bra idag. Har fått en jättebula på armen som gör ont och är varm och förutom det så har jag fått feber med. Men efter ett samtal hem till min mor blev jag varse om att det kanske inte är så synd om mig som jag ansett från början. De symptomerna jag har är nämligen klassade som "mycket vanliga", så det är väl bara att bita ihop. Men erkänn, det är lite synd om mig...?!

FÄRDIG!

Ja nu är jag klar med ommöbleringen på bloggen för denna gången. Vad tycks?! Återigen är det egoboost som . gäller med bilder på mig själv i headern. Men vadå då? Jag har ändå aldrig varit något stort fan av jantelagen... Om ni har klagomål kan ni skicka dem till närmaste papperskorg.

Under construction

Just nu skrivs inget vettigt här ändå och därför har jag bestämt mig för att möblera om lite. Men eftersom blogg.se inte vill samarbeta med mig alla gånger så tar det längre tid än väntat! Håll ut, jag kommer tillbaka! ;)