Förberedelser på hög nivå

Har precis vaknat och håller på att planera vad som måste göras idag. Jag måste packa en väska som jag ska ha med mig till helgen när jag ska vara brudtärna och toastmadame på en väns bröllop på lördag. Börjar bli lite nervös för det faktiskt. Mest för toastmadame-rollen då. Hålla tal och hålla koll på alla andra som vill hålla tal. Men det värsta är nog att folk inte har läst sin inbjudan ordentligt och inte "har en aning om" att de skulle kontakta mig om de ville hålla tal. Så det blir att planera in i det sista på fredagkväll för det. Men det ska nog lösa sig ändå tror jag. Bara jag kan hålla mina egna nerver i schack när jag ska hålla mina tal så ordnar det sig =)
Jag måste även packa min ryggsäck som jag ska ha när jag åker till Grekland på måndagmorgon för en 2-veckors båtluff. Ser fram emot den något oergört mycket! Lite dammsugning och städning måste jag också hinna med för att lägenheten inte ska se hemsk ut när jag kommer hem igen om 2½ vecka från Grekland. Måste också hämta ut ett paket på posten och sen även köra till Malmö för att hämta min tärnklänning till bröllopet. På tal om det så var jag där igår för att hämta den efter att de hade sytt in den, men det var inte tillräckligt tydligen så jag måste komma tillbaka idag. Helt sjukt att de inte kunde få det rätt första gången. Det är ju inte så att det var någon jättesvår ändring av klänningen.
Nu ska jag i alla fall börja med lite frukost innan jag sparkar igång dagen på riktigt.


Kommentarer

By the way, jag tror att det fungerar att kommentera mina inlägg igen. Jag kan i alla fall kommentera mina egna inlägg, men kanske nån annan kan testa om det går för er också!

Gårdagen var underbar

Guuud så härlig dag det var igår! Ceremonin var fin och det bästa av allt, jag trillade inte när jag skulle upp på scen =) Efter det blev det lite snabbt kaffe och kaka hemma hos mig för mamma, pappa och mina gudföräldrar. Fick en helt underbar vit klocka och ett görfint halsband och örhängen i present med. Sen bar det av på bankett ute i norra hamnen här i Helsingborg. Det var verkligen jättefint och maten var riktigt god med =) Därefter knatade vi ner till hamnen för att ta ett glas (eller två) rosé på en uteservering där för att sen bege oss till nattklubben där studentföreningen hade abonnerat hela nedervåningen åt oss. Efter en massa dans och många grattis-kramar så promenerade vi hem, barfota och med ömma fötter efter att ha gått i killer-heals hela kvällen =) Däckade i sängen runt 4 tiden i morse.

Såhär såg man ut på banketten igår. Helt underbar utsikt och där i bakgrunden skymtar man Danmark. Bor man på kontinenten så gör man ;)



Helt enkelt var detta en lång och härlig dag. Men ännu är firandet inte över. Jag och C fortsätter ikväll med fest för våra vänner kvällen/natten lång!

EXAMEN

Klockan är inte mer än 6 på morgonen, men ändå är jag klarvaken! Behöver egentligen inte gå upp förrän om 2 timmar, men jag kan inte sova vidare. Jag är alldeles för spänd för dagen. Gissa vad jag ska göra som är så pirrigt?! Jo, jag ska ta EXAMEN idag =)! Efter 4 år på universitetet är det äntligen dags idag. Trodde inte alls att jag skulle vara såhär nervös som jag redan är, men detta är stort! Även om mina kurser inte är riktigt klara ännu så får jag trots allt stå där tillsammans med mina ca 150 klasskompisar och ta emot diplom eller vad man nu gör. Ihhh, detta kommer bli en rolig dag =).