nya jobbet

Ja nu blev det ju aldrig av att jag skrev någonting om min student. Men kortfattat så var det en aldeles underbar dag med totalt toppenväder!

Nu har jag efter två veckors semester uppe i Alvesta hos pojkvännen efter det att skolan slutade. Och den senaste veckan har jag börjat mitt sommarjobb på Akzo Nobel i Sege (Malmö). trivs urbra där, och arbetskamraterna är helt toppen. Inga sura gamlingar då med andra ord :).

Var på SkånesDjurpark i lördes med systerns pojkar, pojkvännen och några kompisar. var helt okej faktiskt. Barnen tyckte ju att det var roligt och det är ju endå huvudsaken! Pojkvännen följde med mig hem sen efter det även om det inte var planerat, han skulle nämligen egentligen ha jobbat netten mellan lördag och söndag, men han lyckades byta bort dem så att han och jag kunde få lite mer tid att ses. Detta då med tanke på att vi nu inte kommer att ses på ungefär två veckor :(. Men vad gör man? Jobbet går ju endå först.

Jag har förresten kommit in på universitetet på mitt förstahandsval, vilket jag är fruktansvärt överlycklig för! Så nu kommer det bära av till Helsingborg där jag ska bosätta mig nu i minst 4 år. Vem vet, jag kanske trivs så bra där så att jag och pojkvännen kommer att bli permanenta helsingborgsbor ;).

// M