Mmm vad regnet doftar gott

Ja, det gör det verkligen. Finns det något mysigare än att sitta inomhus eller på altanen och bara lyssna och titta på regnet. Och sen doftare det ju så gott med efter en vekcka med stekande värme.
Har haft mycket att göra de senaste dagarna. Dåde med jobb och med plugget. Och sen eftersom jag snittar ungefär 4-5 timmar sömn/natt så var jag helt död i lördes när jag inte behövde gå upp redan klockan 5. Tog tillfället i akt att sova lite extra då =)
Var och bokade tid för en tatuering i fredes. Fick inte tid förren den 9 september, men säger man inte "bättre sent än aldrig"? Den kommer att bli jättefin, men den som vill vara fin får lida pin.
Imorgon kväll har jag blivit bjuden på middag till min gudmor och hennes dotter så vi ska ha en riktig tjejkväll då med en massa mys =) Ska bli hur härligt som helst. Men dock måste jag ändå får klart min inlämningsuppgift som ska in innan midnatt imorgon. Ska ta och läsa på lite inför den idag så att man snabbt och lätt kan ta och skriva ihop den imorgon efter middagen. Den är ju bara på 1 poäng så det är inte så långt svar som krävs =)

Men nu ska jag ta tag i min bok och fortsätta att dofta på regnet =)

...

"I'm in love with a fairytale
Even though it hurts."

Tankar hit och tankar dit

Ja nu var man hemma igen efter dag två på jobbet. Har fått köra helt själv idag utan mentor eftersom han behövdes på min gamla avdelning eftersom de hade för mycket att göra. Måste säga att det gick jättebra, stolt över mig själv! Trivs verkligen bra där på lagret med. En massa kul folk som försöker sätta mig på plats, men tji får dem när jag kontrar med en kommentar som kommer som en blixt från en klar himmel. Jag är inte så snäll som jag ser ut alltid ;P. Men kul är det kan jag lova. Hade jag bara fått tag i en bättre truck också än min mentors så hade allt varit tipptopp, men det skulle vi fixa till nästa vecka sa han. Jag får ta någon annans som ändå ska på semester då. Det löser sig nog ska vi se.

Även om allt har gått mycket bra idag så har jag varit så himla trött hela dagen. Blev inte så mycket sömn inatt. Dock berodde inte detta på att jag satt uppe och pluggade så länge (som det borde ha varit). Nä jag kom nämligen bara igenom två av de tre föreläsningarna som jag skulle igenom igår. Ingenting fastnade och det var så tråååkigt att jag höll på att somna framför datorn. Är ju inte direkt något spännande ämne inom juridiken som vi håller på med just nu. Konstitutionell rätt heter avsnittet och innebär att det behandlar Sveriges grundagar. Låter det intressant? Det tyckte jag tills jag började lyssna på föreläsningarna. Shit vad tråkiga de var. Föreläsaren stakar sig på vartannat ord och han har en riktigt irriterande dialekt och röstläge. Så nej, de avsnitten måste man nog vara pigg om man ska klara sig igenom, för att inte tala om att man måste vara skärpt och inte låta tankarna vandra på annat håll. Man kan ju säga att mina gjorde det lite lätt igårkväll. Ett litet samtal på MSN och man blir rent knäpp! Kanske man borde logga ut från den helt när man ska plugga eller vad tycker ni? Fan fan fan... Det går upp och det går det ner, och sen är man tillbaka på noll igen. Vad ska jag ta mig till?


Yeah!

Jag bara måste börja med att säga att jag är så sjukt stolt över mig själv att jag verkligen tog mig själv i kragen igår och såg till att få min registreringsuppgift klar för JIKEN, den där som egentligen inte behövde vara färdig förrän imorgon. Kors i taket för det har nog inte hänt många gånger det att jag skulle vara klar med en upgift i så pass god tid innan en deadline! Klapp på hubudet till mig själv.

Idag har också varit första dagen på jobbet för denna sommaren. Har ju varit på samma företag två sommrar innan, men i år är jag på en ny avdelning med nya arbetsuppgifter. Men jag tror nog att det ska gå bra i alla fall, för även om jag kanske inte jobbar lika snabbt som alla de andra som har varit där förr så har jag i alla fall inte gjort några dundertabbar idag! Hade också turen att få en bra mentor som har tålamod med mig när jag har mina "inte vassaste kniven i lådan"-stunder. Men å andra sidan så är de ju vana vid att ha sommarjobbare där på lagret.

Efter hemkomst från jobb har jag nu varit duktig och lagat matlåda till imorgon och även satt mig med plugget igen. Bara för att man har lämnat in en uppgift betyder det tyvärr inte att man kan ta det lugnt, har ju 5 st kvar... Har kommit igenom en föreläsning nu och har bestämt mig för att jag måste komma igom åtminståne två till innan jag tillåter mig själv att slappna av för kvällen. Hur det går återstår att se, för ögonen börjar redan gå i kors efter ett tidigt uppvaknande imorse plus att man har varit på helspänn hela dagen för att försöka lära sig alla de nya arbetsuppgifterna. Och för en annan sak... Men jag måste i alla fall göra ett försök. Så min lagbok och jag säger hejdå...



Dagen efter...

Ja det är dagen efter midsommar, men det känns inte som någon rigtig "dagen efter" för min del. Men tur är väl det. Känns ju som att man får ut lite mer av tillvaron om man inte ligger bakis mer än halva dagen. Dock måste jag säga att gårdagen var riktigt trevlig. Det blev att vi satt och åt i partytält i trädgården hos min syster, trots skyfallet. Men det är väl som det är sagt - "Det som inte dödar, det härdar!". Men vi hade det mysigt i alla fall med riktig midsommarmat.
Fick även ett samtal igår från en vän som berättade att hennes bror fått svininfluensan efter ett besök i USA förra veckan. Så nu får han och resten av deras familj sitta i karantän och får inte lov att gå ut under en viss tid. Kul midsommarfirande!

Resterande tiden av dagen ska jag ta och plugga. Eller ja, jag sa ta och lyssna klart på introduktionsföreläsningarna till JIKEN så att jag kan komma in i det ordentligt. Måste sen ta och göra den första inlämningsuppgiften som ska vara inne på tisdag med. Har dock inte fått mina böcker hemskickade från Adlibris ännu men förhoppningsvis så kommer de väl på måndag. Och då vet jag ju i alla fall vad jag ska spendera min måndagskväll/natt med.... Man kan inte vila för mycket för då blir ju hjärnan helt avtrubbad, eller?

Vad tycker ni förresten om den nya designen av bloggen? För mycket rosa? Well, that's me!


Bloggen har fått ny design!

Ja som sagt så har bloggen fått en ny och fräsch design nu såhär lagom till sommarens intåg. Har i ärlighetens namn inte tidigare vetat hur man gör för att ändra designen men nu så har jag tagit mig i kragen och luskat reda på hur man gör. Och det var inte så svårt som jag trott, det behövdes bara lite tid och tålamod.

Just nu öser regnet ner utanför fönstret och åskan mullrar för fullt. Vilken tur man har som har en pappa som är så snäll och kommer och hämtar mig snart så jag slipper ta tåget. Har ju så mycket packning med mig nu denna gången som jag ska till Lödde eftersom jag ska vara där nu 2 veckor non-stop.

Sommarplugget det började i måndes och nu på måndag så börjar jag jobba med. Puh, vilken hetkisk sommar det kommer att bli, men jag ska klara det, finns inga alternativ!

Nä nu ska jag ta och packa ner mina sista saker innan pappa kommer och sen bär det av hem till syrran för att fira midsommar. Hade ju tänkt att vi skulle sitta ute, men det verkar som om de planerna har gått i stöpet. Jaja, men det ordnar sig alltid. Bara man har ett gott humör i bagaget! =)