Irriterad på IKEA

Ja det är jag verkligen. Bestämde mig för att ta mig ut dit för att införskaffa julmust, glögg och pepparkakor nu till lucia som är idag (hade kollat på deras hemsida som sa att de faktiskt hade alla dessa sakerna). I alla fall, när jag äntligen kommer dit efter att ha åkt både buss och trolley tror ni dom har mina efterlängtade saker?! NEJ det har dem inte, eller pepparkakor hade dom, men inte det andra. Gissa om jag blev irriterad! Fick nöja mig med lite pepparkakor och lingondricka...


Efter regn kommer solsken.

Och titta så vackert det kan se ut längsmed strandpromenaden påväg hem från bussen efter det första riktiga ovädret på hur länge som helst här i Dan Diego!


Hemlängtan!

Idag är en sån dag som jag bara längtar hem. Känns inte alls kul här på andra sidan jorden just nu och jag vill bara hem till familj och vänner och fira jul! Detta trots några helt fantastiska dagar i Las Vegas. Men nu tycker jag det är nog, det räcker nu, nu vill jag hem!

 

Tror min hemlängtan har lite att göra med att jag spenderat de senaste dagarna tillsammans med två personer hemifrån. De har nu åkt hem och kommer därmed få träffa sina familjer om mindre än ett dygn. Men jag är kvar och måste plugga inför mina finals som är nu den kommande vecka. Två av dem är jag nästan helt säker på att jag kommer klara, men det tredje är jag lika säker på att jag inte kommer få godkänt på. Om jag inte får det kommer det innebära att jag måste läsa dubbla kurser när jag kommer hem. Det är verkligen inte något som jag ser fram emot med tanke på att jag redan har en hel del som ligger efter mig som jag måste komplettera, annars får jag inte ta examen till sommaren. För att inte tala om vilka problem jag kommer få med att få pengar från CSN.

 

Nej usch, idag är verkligen ingen bra dag.


"Shut up and put your money where your mouth is...

... that's what you get from waking up in Vegas"! - som Katy Perry sjunger ar det va?! Ja vi har vaknat upp har i Sin City for ungefar en timme sen nar klockan var typ 1 pa eftermiddagen. Inte klokt att man sover sa lange nar man ar pa semester. Men det hor ju till saken att vi inte kom hem forran 6 i morse fram vara bravader. Jag maste annu en gang understryka att Las Vegas ar en underbar stad! Helt ofattbart!

Vi var pa en nattklubb igarkvall som var helt fantastisk. Ligger pa ungefar 20de vaningen pa ett hotell och hela ena vaggen var helt i glas sa man hade en helt fantastisk utsikt over hela staden! Sjukt nice. Allt ar helt surrealistiskt har och det kanns nastan som om man drommer hela tiden. Men det gor jag inte. For jag ar verkligen i Vegas baby!

Sen for att komma in pa nanting annat sa fattar jag inte vad jag ska pa spelautomaterna att gora?! Jag forlorar ju bara anda! Men likforbannat ar man dar nan gang om dan!

That's all for now!

Las Vegas part 1

Wihooo nu ar vi i Vegas! Kom hit igar kvall vid 7 tiden redo for fest och lite spel. Men tror ni det blev det eller? Haha nej, bada tjejerna som jag skulle mota upp var trotta och hade fruktansvard jetlag och somnade redan vid klockan 8 pa kvallen. Sa det blev att snallt stanna inna pa rummet. Kan dock forsta dem, sjalv hade jag jetlag i tva veckor efter det att jag kom hit fram Sverige, och nu denna turen har jag ju faktiskt bara flugit i 1 timme :) Men i alla fall, under denna min forsta dag i Las Vegas har jag hunnit med:
1. Gigantisk frukostbuffet a la America
2. Lite spel pa spelautomaterna
3. 5 timmars shopping

Inte daligt va nar klockan bara ar 4?! Men det ar bara borjan, det blir mycket mer skoj innan natten ar har!

Maste bara saga en sak: SHIT vilken haftig stad detta ar! For att lattast beskriva det sa sager jag PLAST! Allt kanns helt overkligt, I like it ;)

Snabb uppdatering... Going to Vegas!

Sitter på flygplatsen i San Diego och väntar på att boarda mitt plan till Las Vegas. Ja ni hörde rätt. I'm going to Vegas baby!

Vd som har hänt under mina i princip datorlösa 2 veckor är inte mycket. Skola, skola, sen fick jag ju visserligen besök hemmifrån med vilket var mycket trevligt. Hon har dock åkt vidare på sin resa här i Kalifornien-regionen och har även hon landat i Las Vegas (som visserligen ligger i Nevada, men ändå!). Så nu blir det några dagar med fest och äventyr i Sin City med henne och en annan tjej. Kan knappt vänta! Det ska bli så himla kul!

(+ i kanten på denna dagen var att jag äntligen fick prata med min saknade C hemmifrån. Haha vi skulle ha maaaassa kontakt via Skype nu när jag är här på andra sidan världen, har ju dock inte blivit så men nu idag så jäklar slog vi till och snackade. Helt underbart.)

Well, nu är det dags att hitta var min gate här! Wish me luck!