Allting flyter på som vanligt

Jaha, då har ännu en vecka gått och kommer aldrig åter. Skolan flyter på bra och det är faktiskt intressanta saker som tas upp på föreläsningarna för en gångs skull. Har precis påböjat en essä tillsammans med tre andra tjejer, ska nog bli bra känns det som. Vi är ganska överens om allt  så jag tror (och hoppas) att det inte ska bli några alltför stora diskusioner.
Mamma fyller år på söndag så jag vill passa på att hälsa ett STORT GRATTIS till henne. Puss till min bamse-mams ;-). Ska hem till mamma o pappa nu imorgon faktiskt, på kalas. Helmys med lite middag tillsammans med hela familjen. Sen på söndag så bä det av till Helsingborg igen och då får jag lite extra bagage med mig. Ska nämligen ha min systers älsta barn här hos mig hela sportlovet. Kan bli kul för honom med lite miljöombyte. Så vi ska mysa hela veckan sen. Lite bra filmer, TV-spel, shopping och lita hembakta kakor kan aldrig misslyckas med att få en vecka mysig. Sen ska vi ju åka upp till Alvesta med till pojkvännen. Så får systersonen se hur det ser ut i de småländska skogarna med. :-)

Nu ska jag ta och titta på 7de himlen o sen ska jag städa lägenheten för att sen efter det springa ner till affären för att inhandla någonting gott om jag ska unna mig ikväll när jag kollar på Let's Dance.


// M

Egenligen är man ganska otacksam som människa

Sitter hemma hos mamma o pappa och kollar lite rundor efter en lägenhet. Men det verkar ju onekligen som om man sitter i en återvändsgränd.
Har fått ett nej på en av mina aksökningar om sommarjobb nu. Hoppas bara att någon av de återstående 9 ställena vill ha mig, annars är det kört. Man kan ju inte leva på föräldrarna en hel sommar. Och studeiemedlen som man får nu räcker ju knappast till att leva på fram till sommaren om man ska börja spara en massa av dem nu så att man klarar sig igenom sommaren. Ingenting verkar gå som jag vill just nu. Allt strular till sig på ett eller annat sätt. Men det är väl så, oberoebde på hur mycket man har så vill man alltid ha mer. Det inbillade behovet inom en kommer aldrig att stilla sig, vare sig man får som man vill eller inte. Man kommer bara att komma på fler saker som man "behöver" eller vill ha. Är inte människan ganska otacksam egentligen? Varför inte glädjas åt det man har istället för att längta efter någonting annat. Man går ju miste om så mycket i nuet om man hela tiden ska gå och längta efter någonting som komma skall. Eller har jag fel?

Idag blir det inte så mycket aktivitet. Ska läsa en artikel om matvanor och sen ska jag påbörja skrivandet av mitt andra seminarium i ordningen som ska vara klart på onsdag. Visserligen har jag en hel s´del tid på mig men det skadar ju aldrig att ara klar lite i förtid för en gångs skull.
Ikväll ska vi iväg på middag hos min gudmor och gudfar. Ska bli helmys att träffa dem igen. Inte för att jag träffade dem så himla ofta när jag bodde hemma, men det blir ännu mer sällan nu när jag har flyttat.

På träningsfronten har man jag inte vara särskilt aktiv denna veckan. Har bara blivit av att jag gått på ett pass. Däremot har jag inte ätit några gottigheter heller så det går kanske på ett ut (eller ja, det kan man ju inbila sig i alla fall). Måste  verkligen ta tag i träningen nu ordentligt de kommande veckarna, minst 3 pass i veckan i alla fall kan ju vara lagom. Som jag gjort förut. . Måste ju utnyttja det man endå betalar dit varje månad.  :-)


// M

Länge sen...

Ja nu var det ett tag sen man skrev här. Dock har inte så mycket hänt sen sist i alla fall. Mest skola och så.
Var uppe i Alvesta i helgen hos pojkvännen. Träffade kompisarna där med. Och sen så klart svärföräldrarna. Sen har det inte blivit så mycket mer faktiskt.

Idag har jag varit ledig och jag har faktist varit rikigt aktiv tycker jag. Har skrivit ett CV och personliga brev och skickat iväg dem till 8 olika reseförsäljsnings företag. Hoppas nu bara att man får ett positivt svar från i alla fall en av dem. Visst hade det varit skoj att gå til baka till Akzo nu i sommar. Men då kan jag inte bo här i Helsingborg utan då får jag bo hos mamma o pappa hela sommaren. Vilket i och försig inte hade varigt hemsk, men då går mina planer om att Daniel ska jobba här i sommar upp i rök. Men nu ska vi inte ta ut någonting i förväg. Jag får väl svar snart skulle jag tro. Brukar ju inte ta så lång til om dom nu väl vill ha en.

Ska hem till mamma o pappa imorgon och stanna där tills på måndag. Ska bli helskönt. Sen ska jag troligen träffa Sara på söndag med, skoj det med.

Nu ska jag laga middag tillm ig så jag hinner käka nåt inna jag ska iväg till träningen med Anna.


// M