Överhettning

Han en hjärna bli överhettad? I så fall tror jag att min håller på att bli det. Har alldeles för mycket att tänka på och göra. Gjorde ju två tentor för bara lite grann sen och nu igår fick jag reda på att den ena av dem inte är godkänd och att jag måste göra om den på fredag om en vecka. Den andra tentan har jag inte fått reda på än men jag hoppas så innerligt att jag klarade den eftersom att mina utlandsstudier i Australien hänger på att jag klarade den nu. Kommer inga fler chanser att söka dit. Dessutom fick jag reda på att den omtentan får jag inte resultaten på förrän om två veckor. Jag menar två hela fucking veckor. Fatta hur lång tid det är när man går och väntar på att få ett besked!! Som om det inte vore nog att man ska plugga till en omtenta nu om 1½ vecka, så ska vi skriva en jäkla essä med nu i grupp om ett ämne som vi knappt vet någonting om. Denna ska by the way vara klar på måndag. Dessutom måste jag ju åka till pojken nu i helgen eftersom han fyller år. Har egentligen inte tid (eller pengar) att åka, men jag måste ju eftersom han fyller år och han så gärna vill att jag ska vara där då.
Eftersom jag har så mycket att göra nu så hinner jag inte träna, och då får jag ångest för det vilket är ännu en bidragande faktor till stressen jag känner. AAAAARRRGGGHH! Blir galen! Hinner fan inte ens träffa alla jag borde träffa. Umgår bara med tra andra tjejer dag in och dag ut. Det enda som är tur med det är väl att dem är goa och glada allihop och att vi faktiskt har det skoj ihop.

Nu måst ejag ta och skriva klart mina ansökningar till Australien eftersom jag måste skicka iväg dem imorgon.


// M


Min hjärna vill ta semester

Ja, det är ungefär så som jag känner just nu. Är så sjukt trött på att tänka så mycket hela tiden. Ha en massa at göra med skolsaker titt som tätt tycker jag att man inte har tid att ta det lugnt. Har suttit framför datorn nu i ca 6 timmar för att läsa några sammanfattningar på en bok som vi ska ha på tentan imorgon. Är en omtenta på förra kursen som kommer nu. Och det kan man ju tycka är någorlunda jobbigt eftersom vi hade en annan tenta i torsdes. Och dessutom så är båda tentorna på ca 5 poäng. Jag får bara hoppas att jag klarar tentan nu imorgon så att man inte behöver ha den hängandes över en en månad till.
Man hade ju kunnat hoppas att vi skulle få lite ledigt nu efter dessa tentorna, i alla fal några dagar, men ne se de går inte. För nu måste vi sätta igång med essä-skrivandet eftersom den ska vara inlämnad om 1½ vecka. Och vå grupp har inte ens kommit underfuns med vilket ämne vi ska skriva om. Eller jo, vi har ju i stora drag och vad vi är intresserade av, men sen att komma fram till en frågeställning att göra en analys på när det är 4 viljor som vill ha det på sitt sätt kan vara lite mer knivigt. Har en handledartid imorgon efter min tenta så man får väl hoppas att handledaren kan ge oss en knuff i någon riktning.

Min älskade pojk kommer hit på fredag. Var länge sen han var här nu tycker jag. Tycker det mest är jag som varit hos honom eller så har vi varit hos mina föräldrar ( det för att det är så himmelens trångt här hos mig att vara två ). Hade tänkt att vi skulle mysa hela helgen bara. Hoppas att det är fint väder med så att man kanske kan ta och gå en liten runda ner till stranden och sitta där lite eller bara promenera där. Helmys.


// M