De nya fjortisbloggarna


Jag med många andra har väl inte lyckats undgå fjortisbloggarnas kamp om att vara "Sveriges största bloggare". Tänker då främst på Alexandra (Kissie), Dessirée (Dessie) och Paulina (Paow). Dessa små varelser som inte ens gått ut gymnasiet (om de ens har börjat där vill säga) skryter om sin extravaganta livsstil där shopping, fest och solariebesök hör till vardagen. Deras oansvariga och rent ut sagt korkade personlighet sparkar sig rakt genom datorskärmen när långa utläggningar dyker upp om hur fulla de var på förra festen eller om hur många killar det faktiskt är som "springer" efter dem. Och det där med att gå till skolan och skaffa sig en ordentlig utbildning är det bara inte tal om. Om de här parasiterna överhuvudtaget skulle får för sig att gå till skolan någon dag så ska det daltas med dem i deras kommentarer om hur duktiga de varit som faktiskt orkat gå dit. Min hälsning till dem är - Väx upp för fan, ta tag i ert liv!

Vad tror dem egentligen? Det finns en miljon tjejer som ser ut frecis som dem men sitt långa platinablonda löshår och översminkade fejs. Tror dem verkligen att de ska kunna göra sig en karriär som glamormodell, eller som en av den nyligen kallade det - porrmodell!? Vad händer när dem får avslag efter avslag ute i modellvärlden? Jo de får leva på oss andra skattebetalare som var smarta nog att skaffa oss en utbildning och ägna oss åt fritidssysslor när vi faktisk var lediga. Visst fan blir man upprörd! 

Men det finns väl inget att göra åt dessa fenomen - ja jag tycker att det är ena underliga fenomen dessa tjejerna. Jag får väl säga som Carl Hammarén säger: Det enda sättet att lösa ungdomsproblemet är att åldras.
Hoppas bara att de hinner åldras i tid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback