Framme i Atlanta

Puh, nu har vi äntligen kommit fram och har även checkat in på ett hotell i Atlanta. Hittade en stor tavla med diverse hotell på när vi hämtat våra väskor så vi tog första bästa och vi hamnade på ett som heter Microtel Inns & Suites. Ser inte mycket ut för världen utifrån men rummet är riktigt nice med två stoooora sängar. Ska bli riktigt nice att få sova i riktig säng nu. Flygplansstolar är ju kanske som bekant ingen hit att sova i.

Men i alla fall så förundrar jag mig över hur mycket säkerhet det kan finnas i ett land. Ja menar vi har gått igenom X antal säkerhetskontroller där de kollat upp olika saker varje gång, men ibland även samma saker. Bagaget, fingervtryck, intervjuer, papper som ska visas upp, papper som ska fyllas i osv. Fattar inte att de har ett sånt kontrollbehov. Det tog oss över 1 timme att checka in i Köpenhamn och sen tog det oss ungefär 2½ timme efter det att vi landat tills dess att vi hade väskorna i vår besittning igen. Fick nämligen efter att vi hämtat ut dem första gången lämna in dem en gång till, gå igenom en säketskontroll för att sen få hämta dem igen. Helskumt verkligen.

Ja men nu sitter vi i alla fall på hotellet och försöker att få tag i lite mat. Verkar lättare sagt än gjort. Men man får inte ge upp =)

Vi höres snart igen.


Just a short update this time. Am too tired to translate the whole post. Sitting in Atlanta tight now. Half way to San Diego. The american controlls here are a joke. Sooooo serious. Are trying to get something to eat before it's bedtime, but unfontunatly that is probably easier said than done!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback