Är någonting en trend om det inträffar två gånger?

Ja det kan man ju undra. Trend eller inte, det blir en morgonpromenad idag med i alla fall! =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Duktig! Jag hade aldrig pallat att gå på morgonpromenader. Sååå morgontrött. Och kvällstrött. Och mitt på dagen trött. Jag är trött typ jämt. Trodde att det skulle släppa snart men det verkar fan inte som det.



Du får tänka: Beach 2012. Eller 11. Så försöker jag tänka och jag är stenhård mot mig själv. Låter mig inte falla för minsta lilla eftersom jag inte vill att det ska gå åt helvete. Hinner jag inte åka och träna, blir det en halvtimmes powerwalk istället. Sedan införskaffade jag mig en crosstrainer som jag har ute i stallet nu eftersom mitt rum är på tok för litet för att ha den inne. Men då kan man se tv samtidigt som man rör sig liksom. Tummen upp!



Fan va najs! Jag ska byta rum i sommar och då kommer jag nog gå på det orientaliska också. Dessvärre tror jag att det är bäst om jag har en fondvägg i brunt eller liknanade. Men samtidigt så har jag tänkt köra på vitt och fresh liksom. Men jag får se hur det blir. Mitt rum är ju lite orientalinspirerat nu med röda tapeter och guldigt också liksom..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback