Få ändan ur vagnen

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och mitt träningspass, det första på nästan två veckor så det var dags. Det blev skivstångStep och var en riktig genomkörare. Det var riktigt jobbigt men precis lika roligt som det var jobbigt! Jag kommer definitivt att gå dit fler gånger.

Kommer bli lite välförtjänt tv-tittande nu och sen är det bums i säng eftersom skolan kallar redan klockan 8 imorgon bitti.

Kommentarer
Postat av: Linda

Bra jobbat! Du tog dig till gymmet! Greaaaat! :D



Jadu, hur jag har lyckats? För det första så har jag massor att tappa och har även en magsjukdom som jag skrivit om på min blogg (
http://liiiiinda89.blogg.se/2009/january/seriost-snack.html#comment) om du vill läsa om det. Så jag har en del att tappa så 12,9 kg är inte så mkt. Jag har slungats runt till olika dietister för att få koll på magen osv men inget har funkat. Lyckades dock gå ner 23 kg på 3 månader innan och då vägde jag typ 92 kg efter det. Så det var najs. Dessvärre gick jag upp igen, plus mer. Jag vet inte varför men något hände iaf. Nu gör jag min powerwalk och crosstrainer osv varje dag och kör på den nya dieten och ber till de övre makterna att det ska fungera så jag kan bli smal igen.Var helt frisk och vägde normalt för 5 år sedan liksom. Men men.. Så ligger det till.

2010-04-13 @ 14:41:36
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback