God morgon

Efter en liten morgonpromenad även idag (tredje dagen i rad, wihoo!) så är jag värd lite frukost. Fan vad jag älskar GI! Ägg och bacon till frukost! That's some good shit! Det är inte varje dag som det är okej att äta sånt gott =)

Kommentarer
Postat av: Linda

Lycka till till mig ja :D HAHA! Jag har ju läst det 3 år innan så jag hoppas jag minns saker och ting.. Håll tummarna! ;)



Jag har börjat fundera på om det är järnbrist ändå för jag tycker att jag tappat mycket hår också. Plus tröttheten.. Men men.. Vi får väl se vad som är fel.. Hoppas det vänder snart iaf..



Njaa dom är ju inte snygga direkt men dom är jävligt bra. Man känner ju när man tränat med den. Jag vet inte varför jag lyckas avstå från allt. Jag är oxe så jag är jävligt tjurig så jag vet inte om det kan vara anledningen.. Men jag vet att om jag nallar lite på det dära så är det kört. Därför kör jag stenhårt och tänker att den dagen jag nått min målvikt så ska jag få nalla lite en dag i veckan eller så. Som idag, det är min födelsedag men jag har ingen tårta. För jag vet att det inte är bra. Dessutom tycker jag inte ens om tårta!



Mjo, jag bor hemma så jag är lite låst.. MEN i sommar ska jag byta rum så då kan jag få börja från noll med ett nytt rum och bestämma själv hur jag vill att det ska se ut så det är ju bra! :)



Jag hoppas GI fungerar för dig. Jag hade aldrig klarat av det iaf :P

Postat av: Linda

Awwe, tack så mycket! =)

2010-05-03 @ 09:15:19
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback